Tärkeää tietoa miten käsittelemme henkilötietoja

Tätä voi kutsua myös tietosuojaselosteeksi

Pääsääntöisesti emme toimi rekisterinpitäjänä, mutta kyllä meillekin kertyy henkilötietoa mahdollisista yhteydenotoista tai asiakassopimusten perusteella. Alla periaatteemme henkilötietojen käsittelystä

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY PERUSTUU SOPIMUKSEEN

Lähes kaikki tallentamamme tai käsittelemämme henkilötieto perustuu sopimukseen. Sopimuksen ulkopuolista henkilötietoa tallennamme erittäin vähän.

Sopimukseen perustuvissa tapauksissa rekisterin pitäjä on lähes poikkeuksetta asunto-osakeyhtiö. Tällöin siis puhutaan siitä tilanteesta kun meidän pitää pystyä ottamaan yhteyttä saneerattavan kohteen asukkaisiin.

Omien sopimuskumppanien henkilötietoja käsitellään tarpeen ja minimoinnin periaatteiden mukaisesti. Jos tehtävämme menestyksekäs loppuunsaattaminen edellyttää lempiväriä, kysymme sen. (Ei se kovin usein edellytä)

yhteydenotot netistä tai vaikkapa puhelimitse

Ottaessasi meihin yhteyttä, joko puhelimitse tai netin kautta (sähköposti tai verkkolomake), tallentuu meidän järjestelmiin väkisinkin henkilötietoa. Tätä tietoa käytetään vain ja ainoastaan siihen että voimme vastata meihin yhteyttä ottaneeseen tahoon. Tätä tietoa käsitellään niin kauan kunnes asia on saatu hoidettua, jonka jälkeen tietoa ei enää käsitellä.

Yhteydenottolomakkeella jätetyt tiedot kirjautuvat lomakejärjestelmään, mutta olemme ajastaneet sinne automaattisen poiston.

seuranta, markkinointi, profilointi, yksilöinti

Emme harrasta henkilötietojen keräystä, jotta saisimme excelimme täyteen sähköpostiosoitteita, johon lähettää kivoja markkinointiviestejä ”osta tää, tää on hyvä”. Emme myöskään harrasta profilointia. Seurantakaan ei kiinnosta, koska verkkosivumme on tosi simppeli. Se ei kerro meille mitään olennaista jos tiedämme kävijän viihtyneen sivulla A 15 sekuntia ja sivulla B 37 sekuntia.

Verkkopalvelumme yhteydessä on käytössä google analytics palvelu, joka tarjoaa perustason tietoa kuinka monta ihmistä sivullamme on käynyt ja tiedon mistä maasta käyttäjät ovat tulleet. That’s it.

HKP Saneeraus Oy

Castreninkatu 10

00530 Helsinki


0400 940 688

marko[.]korhonen@hkpsaneeraus[piste]fi